40 m2 feletti

40 m2 feletti

50 m2 feletti

50 m2 feletti

60 m2 feletti

60 m2 feletti
 
 
 

ÚJ LAKÁS

 

Jól esne egy hűs lakás?

Hogyan építkezzen nyugodtan, fix költségekkel, sziklaszilárd garanciákkal - viták, hibák és idegeskedés nélkül?

 

Kedves látogató!

Ugye Ön is találkozott azzal a problémával, hogy a rengeteg hírdetés között szinte lehetetlen kiválasztani a megfelelőt? Tetszik egy lakás, de messze van az ovi, vagy messze van a bolt, esetleg a vasútállomás vagy az autópálya.

  • Megtetszett egy lakás, de nincs rá pénze, nem tudja, kihez fordulhatna.
  • Fél attól, hogy nem tudja megtervezni a konyhát, nem lesz aki segít csempét választani.
  • Egy ismerősének hitele volt, de nem tudta törleszteni és ettől Ön is bizonytalan.
  • Attól fél, hogy nem készül el a lakás a megadott határidőre.

 Ugye hányszor hallotta már ezeket? Ha bármelyik megfordult a fejében, az arra utal, hogy Ön nagyon is jól átgondolja a döntéseit. Nem lenne megkönnyebbülés, ha végre ki tudná választani az Önnek leginkább megfelelő lakást?

Mi segítünk Önnek!

 

Ismerje meg épületeink műszaki jellemzőit:

Új lakásaink alacsony rezsivel fenntartható lakások lesznek, saját kondenzációs gázkazánnal, saját víz-, villany- és gáz- mérőórákkal. Téglaépület 15 cm hungarocell szigeteléssel, az ablakok háromrétegű üveggel, beépített redőnytok előkészítéssel! Ez emberi nyelvre fordítva azt jelenti, hogy télen a lakásban meleg lesz, nyáron pedig hűvös - és nem lesz magas a rezsi!
Biztos nem a mi ajánlatunk a legolcsóbb ajánlat, ez nem egy sűrűn beépített belvárosi ingatlan. De mitől más a mi kínálatunk?

Ez egy kertvárosi épület lesz, ahol érezheti a Duna illatát, kellemes sétára mehet a közeli Rudolf ligetbe. Közelében lesz az autópálya és a vasútállomás, minden könnyedén elérhetó, mégis nyugalomban és csendben fog élni. Itt minden lakáshoz tartozik napfényes terasz, vagy erkély, saját kert, ahol elfogyaszthatja kedvenc desszertjét, gyermeke csobbanhat a medencéjében.

Minden autónak készül parkoló vagy garázs az udvarban, közel a lakásához.

Emelt szerkezetkész állapotig építjük a lakást, ami annyit jelent, hogy készen van a padló- vagy radiátoros- fűtés, a víz és csatorna hálózat, valamint az elektromos hálózat falba süllyesztve. Készen lesz az aljzatbeton és a vakolás.

Ez után következhet az egyéni befejezés, de ezt is szívesen elkészítjük Önnek. Szívesen segítünk a csempe, járólap választásban, a színek kiválasztásában, konyha bútora, esetleg beépített szekrényei megrendelésében, a kiválasztott termékek helyszínre szállításában és beépíttetésében.

 

Átadás: 2018.

A fenti gördülő sorban lakások alapterülete szerint választhat!

Ha egy lakás megtetszik, hívjon minket!

 

 
IN FAVOREM KFT.
H-9200 Mosonmagyaróvár
Szent István király út
122. 1. em. 2/1.
+36 20/2220-474
 
 
 
 
IN FAVOREM KFT.
H-9200 Mosonmagyaróvár, Szent István király út 122. 1. em. 2/1.
+36 20/2220-474